AFRYNZ FACE SERUM produk kecantikan Sungai Buloh Selangor

AFRYNZ FACE SERUM produk kecantikan Sungai Buloh Selangor

KHASIAT DAN KEBAIKAN BUAH KIWI UNTUK YANG MENGALAMI MASALAH JERAWATT KRONIK, JERAGATT TEBAL DAN PORI-PORI TERBUKA!! . . Kajian telah menunjukkan bahawa BUAH KIWI mempunyai banyak khasiat dan manfaat yg luar biasa yg untuk wajahh.. Klik link ini untuk melihat khasiat dan manfaat KIWI untuk wajahh.. http://afrynzserumbyallurateam.blogspot.my . . Setelah mengetahui manfaat buah kiwi, maka […]Advert ID #89876

Full Description


KHASIAT DAN KEBAIKAN BUAH KIWI UNTUK YANG MENGALAMI MASALAH JERAWATT KRONIK, JERAGATT TEBAL DAN PORI-PORI TERBUKA!!
.
.
Kajian telah menunjukkan bahawa BUAH KIWI mempunyai banyak khasiat dan manfaat yg luar biasa yg untuk wajahh..

Klik link ini untuk melihat khasiat dan manfaat KIWI untuk wajahh..

http://afrynzserumbyallurateam.blogspot.my
.
.
Setelah mengetahui manfaat buah kiwi, maka terhasil AFRYN FACE SERUM yang diekstak dari buah kiwi untuk membantu orang ramai untuk selesaikan masalah yang dihidapi ..
.
.
??APA ITU AFRYNZ FACE SERUM?

Serum yang pertama di Malaysia yang mengandungi 3 jenis vitamin iaitu vitamin A, C & E dengan teknologi terkini untuk kesann yang terpantas merawatt kulitt mukaa yang bermasalah seperti pori mukaa terbuka, kulitt kusamm, jerawatt, jeragatt, kulitt berminyak, kulitt kering dan kedutan pada wajahh..

??AFRYNZ FACE SERUM LULUS KKM KE??

AFRYNZ FACE SERUM telah mendapat kelulusan daripada KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA sebelum dipasarkan. NO KKM (NOT161005071K)..

??AFRYNZ FACE SERUM NI HALAL KE??

HALAL DAN MESRA WUDUK ?
AFRYNZ FACE SERUM telah dihasilkan di kilang GMP bumiputera yang berstatus halal MALAYSIA.

??AFRYNZ FACE SERUM DIPERBUAT DARI APA??

100% BAHAN ORGANIK

AFRYNZ FACE SERUM dihasilkan tanpa bahann terlarang atau racunn. Oleh sebab itu tiada kesann sampingan yang baha.ya kepada penggunanya.
.
.
?Kami menawarkan MONEY BACK GUARANTEE kepada andaa jika Afrynz Face Serum tidak dapat membantu masalah andaa.
Kenapa kami beranii memberikan tawaran sebegini..??

Ini kerana 80% daripada pengguna Afrynz Face Serum telah memberi feedback yg amat positif kepada kami.. lihat komen untuk testimoni..

Klik link ini untuk lihat testimoni:
Http://afrynserumbyallurateam.blogspot.my
.
.
.

?HARGA DISKAUN UNTUK PAKEJ DUO..
?FREE POSTAGE..
?VOUCHER DISKAUN..
?FREE CONSULTATION..

.
WA ‘AFS’?012 2795632
WA ‘AFS’?012 2795632

.

Image may contain: 1 person , people smiling
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)Tags/Keywords

AFRYNZ FACE SERUM

Kedai / shop location (lokasi kedai) listed as per on the address / map to go there (alamat / peta) here offers variety of product to sell item for sale (barang untuk dijual) and services offered by the company (syarikat jual barang dan perkhidmatan) to the customers. Shop office branch selling cheap stuff (barang murah in rm) and best deal services in malaysia. Some of ads (iklan) Here shows the Business product dealer outlet with promotion best price & rate.(Cawangan pejabat / Kedai barangan murah di malaysia. Produk perniagaan beserta harga promosi pembekal barang terbaik) The opening hours or business hours (waktu operasi buka) from am to pm stated on the shop. Normal office hour will be from 8am-5pm. Any time extention depends on the store or shop. You can contact the shop owners for more info to buy or get the services. This is just a listing to promote the info. Any thing please email us at admin at sz.my.

Leave a Reply

*