BAU YANG MENIKAM! DICIPTA UTK MENGGODA WANITA SETIAWAN MANJUNG PERAK

BAU YANG MENIKAM! DICIPTA UTK MENGGODA WANITA SETIAWAN MANJUNG PERAK

BAU YANG MENIKAM! DICIPTA UTK MENGGODA WANITA . ? “Terbaik la bau dia..duk dlm kdai td awk duk usha je..sblm ni sapa pon xpndg..siap senyum2 lg”, Shuk. . ? “Patut lah bekas bos sy dulu nampak bekarisma padahal dia botak jer. Dia dh kawin tpi staf dia anak dare gile kt dia. Minyak wangi nie […]



Advert ID #88835

Full Description


BAU YANG MENIKAM! DICIPTA UTK MENGGODA WANITA
.
? “Terbaik la bau dia..duk dlm kdai td awk duk usha je..sblm ni sapa pon xpndg..siap senyum2 lg”, Shuk.
.
? “Patut lah bekas bos sy dulu nampak bekarisma padahal dia botak jer. Dia dh kawin tpi staf dia anak dare gile kt dia. Minyak wangi nie punya penangan rupanya”, Azrul.
.
? “Sy dh guna pagi nie..mmg mantaplah..pagi2 mak datin pun menjeling..Tq bro bertambah confident hari nie”, Rudy.
.
?Minyak Wangi Ini Sangat “LUAR BiASA”?
Memang Best Giler..!! Boleh Dibawa SOLAT ??
.
AMARAN:? Ini bkn perfume biasa, pempuan bau kompem jatuh cinta. 100% terbukti berkesan sepantas 7 saat.
.
?”Sy rasa minyak wangi yg slalu sya pakai giorgio amani tu buang tong sampah aje”, Zack.
.
?”Last year hgga sy dah mcm ggolo krn mnatang ni”, Lan.
.
?”Bru lps jumpa awk, lain mcm punye prangai la, manja smacam smpai kne gegit leher ni”, Firdaus.
.
?Nak Order Sementara Stock Promosi Ada??
.
? Ada 30 Hari Jaminan “Money Back”
? Harga Promosi 100% Original
? FREE Pos Laju 1 Hari Sampai
? Service Cekap & Pantas
.
? Nak Beli Sekarang?
? Nak Lihat Gambar Produk??
.
WHATSAPP ? 01111231495
WHATSAPP ? 01111231495
WHATSAPP ? 01111231495
.
Whatsap Kami Terus Bos Senang Urusan Jual Beli.
.
Nak Lagi Mudah??
? Hanya komen “Saya Berminat” & Kami Akan Pm Bos Segera.
?Agen dropship diperlukan… terhad kpd 10 org terawal shj
?wssp AGENT Ke 0111231495

Zainramdan Mohd Azman Zanto's photo.
Zainramdan Mohd Azman Zanto's photo.
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)



Tags/Keywords

perfume

Kedai / shop location (lokasi kedai) listed as per on the address / map to go there (alamat / peta) here offers variety of product to sell item for sale (barang untuk dijual) and services offered by the company (syarikat jual barang dan perkhidmatan) to the customers. Shop office branch selling cheap stuff (barang murah in rm) and best deal services in malaysia. Some of ads (iklan) Here shows the Business product dealer outlet with promotion best price & rate.(Cawangan pejabat / Kedai barangan murah di malaysia. Produk perniagaan beserta harga promosi pembekal barang terbaik) The opening hours or business hours (waktu operasi buka) from am to pm stated on the shop. Normal office hour will be from 8am-5pm. Any time extention depends on the store or shop. You can contact the shop owners for more info to buy or get the services. This is just a listing to promote the info. Any thing please email us at admin at sz.my.

Leave a Reply

*