Dary Skinny Legs & Slimmy Body Tea Seremban Negeri Sembilan

Dary Skinny Legs & Slimmy Body Tea Seremban Negeri Sembilan

Rimas dengan lemak-lemak dekat bahagian kaki, peha & lengan yang bagai nak terkeluar tu? Perut makin hari makin buncit!!  . . Mesti uolss dah cuba macam-2 untuk buang lemak tapi tak jadi kann. Okay last! Cuba minum Dary Skinny Legs & Slimmy Body Tea. . . Teh Dary mmg sesuai sgt utk bantu buang & […]



Advert ID #90657

Full Description


Rimas dengan lemak-lemak dekat bahagian kaki, peha & lengan yang bagai nak terkeluar tu? Perut makin hari makin buncit!! 

.
.
Mesti uolss dah cuba macam-2 untuk buang lemak tapi tak jadi kann. Okay last! Cuba minum Dary Skinny Legs & Slimmy Body Tea.
.
.
Teh Dary mmg sesuai sgt utk bantu buang & kecutkan lemak-2 uolss tu tau.

Say NO to lemak degil! ?

Wasap segera
011-21965458
011-21965458?

#Cod_Maran_Chini
#pos_seluruh_semenanjung_sabah_sarawak


No automatic alt text available.

Image may contain: 2 people, people smiling, people standing and shoes

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)



Incoming search terms:

Kedai / shop location (lokasi kedai) listed as per on the address / map to go there (alamat / peta) here offers variety of product to sell item for sale (barang untuk dijual) and services offered by the company (syarikat jual barang dan perkhidmatan) to the customers. Shop office branch selling cheap stuff (barang murah in rm) and best deal services in malaysia. Some of ads (iklan) Here shows the Business product dealer outlet with promotion best price & rate.(Cawangan pejabat / Kedai barangan murah di malaysia. Produk perniagaan beserta harga promosi pembekal barang terbaik) The opening hours or business hours (waktu operasi buka) from am to pm stated on the shop. Normal office hour will be from 8am-5pm. Any time extention depends on the store or shop. You can contact the shop owners for more info to buy or get the services. This is just a listing to promote the info. Any thing please email us at admin at sz.my.

Leave a Reply

*