Jadi Sharepartner/Beli Sahamklia2/Marinabangkok/Condo/Project Mahseng Group/Binapuri/Projeck Property Serendah RM3800/Pulangan RM63ksetahun/Jaminan/Sah/Daftar S

Jadi Sharepartner/Beli Sahamklia2/Marinabangkok/Condo/Project Mahseng Group/Binapuri/Projeck Property Serendah RM3800/Pulangan RM63ksetahun/Jaminan/Sah/Daftar S

property project



Advert ID #32234

Full Description


Jadi Sharepartner/Beli Sahamklia2/Marinabangkok/Condo/Project Mahseng Group/Binapuri/Projeck Property Serendah RM3800/Pulangan RM63ksetahun/Jaminan/Sah/Daftar S
Saham Dalam BinapuriTue 3/Jun/2014 8:22amLike ARM Management&Services




My Online/Offline/Oncall Bizz:
Setiap3jamduitmasuk Dividentinggi Real Simpanan Sah & Paling Selamat/Pulangan Lumayan/Pasif Income/Everyday Draw Ufun Club Kelantan Pd 4/5/14
Boulvard – Fri 4/Apr/2014 8:39am
U FUN CLUB

Pelaburan Hartanah Sangat Powerr…

Memberi keuntungan 20 x ganda atau lebih dalam setahun…. U FUN CLUB/Sagajuta (Sabah) Sdn Bhd projek multiply duit secara SAH dan GENUINE, Owner company Dato Raymond Chan Boon Siew..Chairman Nazifudin Bin Dato Seri Najib Tun Abdul Razak.

Syarikat membuat business pembangunan hartanah dan ada 8 syarikat yang dah Listed di BSKL. Antara syarikat yang sudah LISTED ialah Harvest Court Dan Naim Corp, Syarikat Sagajuta (Sabah) Sdn Bhd ada projek berBillion. Antara projek yang telah di buat dan di miliki ialah 1Borneo Mall, 1 Sulaman Mall terletak di Sabah bernilai RM1.2 Billion dan banyak lagi.

Plan ini bukan INVESTMENT… bukan MONEY GAME…bukan MLM…tetapi.. Plan kami adalah PRIVATE EQUITY…

Perniagaan E Share yang selamat & terjamin ini adalah perniagaan pulangan yg berganda… Shopping free… Peluang utk menggandakan properties ..
Jika share bernilai USD100 (RM350) boleh meningkat secara gandaan dua menjadi USD204,000 (RM693,600) dalam 12 kali split….
Bayangkan apa yang akan terjadi sekiranya anda bermula dengan MODAL seperti di bawah???
? Pakej $1,000 / RM3,500 ? Pakej $5,000 / RM17,500 ? Pakej $10,000 / RM35,000 ? Pakej $50,000 / RM175,000,

Jika anda faham konsep ”SPLIT” atau gandaan dua/tiga seperti dipasaran saham, maka anda tidak akan terkejut jika sejarah berulang sebagaimana yang dialami oleh SMI Capital Market Ltd. (Singapore) yang telah melahirkan lebih dari 12,000 org jutawan dlm tempoh 5 tahun.

Tak ada apa yang luarbiasa…. Orang lain dah buat duit berlambak2, kita baru nak buat.. Itu pun kalau kita REBUT peluang ni.. atau NAK TENGOK aje mcm selalu² tu….

INI ADALAH CONTOH KIRAAN MODAL 100USD.. tetapi BAYANGKAN KALAU MODAL share anda 1000USD ….
Harga semasa u token UFUN ialah 00.197 untuk PAKEJ USD100@RM350 dapat =253 u token SPLIT 1 = 253 x 3 = 759 u token. SPLIT 2 = 759 x 2 = 1518 u token . SPLIT 3 = 1518 x 2 = 3036 u token . SPLIT 4 = 3036 x 2 = 6072 u token. SPLIT 5 = 6072 x 2 = 12144 u token .SPLIT 6 = 12144 x 2 = 24288 u token. SPLIT 7 = 24288 x 2 = 48576 u token. SPLIT 8 = 48576 x 2 = 97152 u token . SPLIT 9 = 97152 x 2 = 194304 u token. SPLIT 10 = 194304 X 2 = 388608 u token dan
SELEPAS 10 SPLIT (LEBIH KURANG 2 TAHUN ) VALUE WANG ANDA JIKA KITA AMBIL PURATA JUAL PADA 0.30SEN menjadi 116,582 USD . 116,582USD -5% FEES COMPANY =110,608USD dan 110,752USD X RM3.00 = RM332,256,00. Maka wang anda pada 12/8/2016 adalah RM332,256.00… Pakej ini adalah pakej PASIF… tetapi bayangkan anda membuat PAKEJ AKTIF….maka pendapatan anda akan bertambah-tambah tanpa henti… Pada masa itu ANDA tidak dapat menahannya lagi.. kekayaan akan datang sendiri walaupun anda tidak lagi menghendakinya……
.
RUGI JIKA ANDA TAK REBUT PELUANG INI!!! PAKEJ DALAM PROGRAM UFunClub Pakej 1: RM1900.00 (usd500) Pakej 2: RM3,800.00 (usd1,000) Pakej 3: RM17500.00 (usd5,000) Pakej 4: RM38,000.00 (usd10,000) Pakej 5: RM175,000.00 (usd50,000).

Kalau anda rajin membuat Pakej Aktif/Network maka disediakan Bonus Sponsor, Pairing, Matching Dan CTO . Sekarang ni syarikat buka PELUANG dengan menawarkan sistem perkongsian keuntungan(e-SHARE) yang sangat lumayan dan logik..Sistem (e-SHARE) ni macam kita beli saham..Beli pada harga rendah,jual pada harga mahal..

Sistem (e-SHARE) dah terbukti berjaya dan cemerlang selama 7 tahun sebelum ni..Syarikat pertama yang gunakan sistem (e-SHARE ni), kita simpan 1000,dapat 1 juta selepas 7 tahun..Seterusnya syarikat kedua MY FACEs yang baru setahun menggunakan sistem (e-SHARE) ni pun meletup juga.. kita simpan 1000USD dapat 20,000USD selepas 1 tahun je…

Selain dari MULTIPLY duit kita juga boleh shoping barangan dan buat deposit perumahan milik syarikat ini. Selain itu U FUN CLUB ini telah di lancarkan di 10 buah negara Asia Tenggara pada 27/5/2013. Kalau buat networking ..komisyen sebanyak 50% boleh dapat duit hari-hari guna pelan HYBRID .. cukup senang Sahabat… Jadi tunggu apa lagi… bertindaklah sekarang.. Terima kasih,
Real Pelaburan Sah & Paling Selamat/Pulangan Lumayan/Pasif Income/Everyday Draw Ufun/3hours Return Back Capital
Ifun Three Hours – Wed 19/Mar/2014 8:29am
Akhirnya sebuah panduan bagaimana untuk menjadi jutawan
dalam masa 6 bulan telah dibongkarkan kepada anda!

************************************************
Luangkan 5 minit masa berharga anda sekarang!Ramai
yang telah tertipu dengan pelbagai pelaburan Dan
skim-skim tertentu yang akhirnya di sekat oleh
BANK NEGARA MALAYSIA.

************************************************
Disini anda boleh mempercayai.(kerana)…

~ Registered (syarikat yang berdaftar dan kukuh)
~ Received Entrepreneur award
~ Punya office (bukan hanya biz atas angin)
~ Joint Venture dgn BinaPuri (developer besar negara)
~ Joint Venture dgn Kump. Nasyid Hijjaz (Hijjaz Gold)
~ Mampu buat kita dpt title jutawan hanya dlm 6bulan ke setahun sahaja..
~ Modal hanya sekali seumur hidup.

Bayangkan jika sekiranya anda tidak mengambil peluang ini,,,,
Untuk setahun yang akan datang…Apa akan jadi….?????
Anda mungkin masih lagi,,,
1: Bermurung dek masalah keuwangan yang anda hadapi ini.
2 :Masih teraba-raba sampai bila mesti jadi begini.
3 :Sampai bila masih dalam keadaan hutang begini.
4 :Sampai bila duit masih tidak mencukupi,walau pun pergi kerja pagi balik petang
5:Tetap melakukan perkara yang sama.
6:Sampai bila tak pernah bawa keluarga melancong,tak ke mana-mana.
7:SAMPAI BILA HARUS AKU JADI BEGINI..????

KATAKAN CUKUP KEPADA MASALAH INI ,DAN INI LAH PELUANG ANDA,,,,,
Jangan tangguhkan lagi,,,,,
Cuba pula anda bayangkan serupa juga setahun akan datang…
Apa yang akan anda dapat melalui program ini..

1; Anda akan dapat membeli-belah tanpa perlu melihat harga.
2: Anda akan dapat menunaikan hj atau umrah
3: Anda boleh menukar kereta baharu.
4: Anda boleh mendapatkan rumah yang lebih selesa.
5: Mendapat tabungan untuk anak2..

Dan yang paling penting dapat membantu dan menderma setiap hari tanpa perlu berfikir dulu.

MEMANG BERBALOI-BALOI,,,,,

.Bayangkan anda juga yang rugi masa,tenaga,dan wang tunai.Jadi,
.kami kongsikan caranya dengan anda wsp @ wechat 013-9281932
Tawaran untuk anda yang meluangkan masa membaca iklan
ini saya menawarkan khidmat consultancy percuma.

JADI,TUNGGU APA LAGI HUBUNGI SAYA SEKARANG:013-9281932/012-9561932

ATAU….
Anda boleh terus masukkan jumlah duit mengikut pakej pilihan ke akaun HongLeong bank no 31000006326 ( azrein bin che mat )maybank 153010187502(azrein bin che mat) utk proses pendaftaran menjadi ahli Ufunclub .
Kemudian boleh Sms 012-9561932/013-9281932 atau emel ke ( boulvardspa@gmail.com) dan beri maklumat berikut :
NAMA PENUH /NO. HP /NO. IC / EMAIL / USERNAME /PAKEJ PILIHAN
Setelah pendaftaran berjaya , ufunclub akan memberi password / security password berserta username anda. Anda boleh login masuk ke laman keahlian Ufunclub untuk mengemaskini maklumat akaun anda.

FB Boulvard Spa

Instagram Boulvard Spa

013-9281932/012-9561932

FB Boulvard Spa
Boulvard Spa KB

013-928 1932/012-956 1932

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Tags/Keywords

call me

Kedai / shop location (lokasi kedai) listed as per on the address / map to go there (alamat / peta) here offers variety of product to sell item for sale (barang untuk dijual) and services offered by the company (syarikat jual barang dan perkhidmatan) to the customers. Shop office branch selling cheap stuff (barang murah in rm) and best deal services in malaysia. Some of ads (iklan) Here shows the Business product dealer outlet with promotion best price & rate.(Cawangan pejabat / Kedai barangan murah di malaysia. Produk perniagaan beserta harga promosi pembekal barang terbaik) The opening hours or business hours (waktu operasi buka) from am to pm stated on the shop. Normal office hour will be from 8am-5pm. Any time extention depends on the store or shop. You can contact the shop owners for more info to buy or get the services. This is just a listing to promote the info. Any thing please email us at admin at sz.my.

Leave a Reply

*