KRIM AJAIB AZN Krim Kempis Perut Seremban Negeri Sembilan

KRIM AJAIB AZN Krim Kempis Perut Seremban Negeri Sembilan

KRIM AJAIB AZN RM20 . Kadang-kadang kita ni bukan GEMUK sangat, Perut je BUNCIT dan MENGELEBER, Betul kan? . Sebab tu pakai seluar kena besar bahagian pinggang, Pinggang dah tak ada bentuk, Dipenuhi dengan LEMAK. . Jom tukar saiz seluar dan baju, Baju Dari Saiz XXXL jadi saiz S, Seluar dari 34 ke 30 ok? […]



Advert ID #90620

Full Description


KRIM AJAIB AZN

RM20

.
Kadang-kadang kita ni bukan GEMUK sangat,
Perut je BUNCIT dan MENGELEBER,
Betul kan?
.
Sebab tu pakai seluar kena besar bahagian pinggang,
Pinggang dah tak ada bentuk,
Dipenuhi dengan LEMAK.
.
Jom tukar saiz seluar dan baju,
Baju Dari Saiz XXXL jadi saiz S,
Seluar dari 34 ke 30 ok?
.
Hanya perlu sapu2 je lemak pun CAIR
Ada yang terpaksa stop atau pun kurangkan sapuan,
Sebab SUAMI tegur dah KURUS sangat,
hahaha. ??? JOM SAPU SAPU SETTLE !!

Jom risik kehebatan dan keajaiban KRIM AJAIB AzN .. pm @ wassap Kak Bie 011-37494783

#krimajaibazn
#perutmengeleber
#krimbuanglemak
#krimperutbuncit

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)



Kedai / shop location (lokasi kedai) listed as per on the address / map to go there (alamat / peta) here offers variety of product to sell item for sale (barang untuk dijual) and services offered by the company (syarikat jual barang dan perkhidmatan) to the customers. Shop office branch selling cheap stuff (barang murah in rm) and best deal services in malaysia. Some of ads (iklan) Here shows the Business product dealer outlet with promotion best price & rate.(Cawangan pejabat / Kedai barangan murah di malaysia. Produk perniagaan beserta harga promosi pembekal barang terbaik) The opening hours or business hours (waktu operasi buka) from am to pm stated on the shop. Normal office hour will be from 8am-5pm. Any time extention depends on the store or shop. You can contact the shop owners for more info to buy or get the services. This is just a listing to promote the info. Any thing please email us at admin at sz.my.

Leave a Reply

*