Pasang CCTV, Seremban, Negeri Sembilan

Pasang CCTV, Seremban, Negeri Sembilan

Sistem CCTV CCTV UNTUK KESELAMATAN FAMILY & RUMAH . “Senang dah ada cctv, bila pergi kerja nak pantau anak tinggal dgn maid pun senang hari ” ~ pn yati bangi . ” Skg ni selalu rumah2 jiran kena rompak, bila ada cctv, sy dah tak perlu risau lagi bila nak tidur malam sbb boleh tgk […]



Advert ID #88352

Full Description


Sistem CCTV

KedaiCCTV.com's photo.

CCTV UNTUK KESELAMATAN FAMILY & RUMAH
.
“Senang dah ada cctv, bila pergi kerja nak pantau anak tinggal dgn maid pun senang hari ” ~ pn yati bangi
.
” Skg ni selalu rumah2 jiran kena rompak, bila ada cctv, sy dah tak perlu risau lagi bila nak tidur malam sbb boleh tgk cctv kot2 ada pape yg mencurigakan” ~ Tn Anas shah alam
.
” Tiap2 kali cuti atau outstation atau balik kg, sy dah tak susah dan risau nak tinggalkan rumah . Tgk je cctv kat smarthp leh tinggalkan rumah dgn aman”
~ en rahman gombak
—————————————————————-
PEKEJ hd CCTV 1MEGAPIXEL YG BERKUALITI
—————————————————————-
kenapa anda perlu pasang cctv
[?] nak elakkan kena kes samun
[?] nak rasa aman tidur waktu malam
[?] tak perlu lagi terkocoh2 nak balik rumah incase berlaku pape.
[?] boleh menjaga keselamatan isteri atau anak2 bila anda selalu outstation.
[?] boleh claim insuran kecurian dari etiqa

NAK MILIKINYA?
? Caranya adalah –> Whatsapp “cctv & nama anda” ke +60163234709 untuk info & discount rm100.
yg wasup kiter je dapat discount yer….yg tak wasup kita tak bagi discount yer..

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)



Category

Kedai / shop location (lokasi kedai) listed as per on the address / map to go there (alamat / peta) here offers variety of product to sell item for sale (barang untuk dijual) and services offered by the company (syarikat jual barang dan perkhidmatan) to the customers. Shop office branch selling cheap stuff (barang murah in rm) and best deal services in malaysia. Some of ads (iklan) Here shows the Business product dealer outlet with promotion best price & rate.(Cawangan pejabat / Kedai barangan murah di malaysia. Produk perniagaan beserta harga promosi pembekal barang terbaik) The opening hours or business hours (waktu operasi buka) from am to pm stated on the shop. Normal office hour will be from 8am-5pm. Any time extention depends on the store or shop. You can contact the shop owners for more info to buy or get the services. This is just a listing to promote the info. Any thing please email us at admin at sz.my.

Leave a Reply

*