Pembekal Baju Raya ,Seremban, Negeri Sembilan

Pembekal Baju Raya ,Seremban, Negeri Sembilan

Assalamu’alaikum Admin…tumpang iklan sat na? ???????????????????? ????PANAS!!PANAS!! ???? “POTONGAN RMXX UNTUK SET COMBO KOLEKSI RAYA ELLE ZADA SAMSYATILLA” ???????????????????? “Puas hati sangat beli koleksi raya Ellezada SamSyatilla ni,kain mahal kott..Roberto Carvalli tu..semeter je pon mahal taw kain mcmni dkt kedai kain xxxxx tu..mane nak dapat harga macam ni… dapat diskaun lak tu..thanks taw.Xsaba nak pakai” […]



Advert ID #88343

Full Description


Assalamu’alaikum Admin…tumpang iklan sat na?

????????????????????
????PANAS!!PANAS!! ????
“POTONGAN RMXX UNTUK SET COMBO KOLEKSI RAYA ELLE ZADA SAMSYATILLA”
????????????????????

“Puas hati sangat beli koleksi raya Ellezada SamSyatilla ni,kain mahal kott..Roberto Carvalli tu..semeter je pon mahal taw kain mcmni dkt kedai kain xxxxx tu..mane nak dapat harga macam ni… dapat diskaun lak tu..thanks taw.Xsaba nak pakai”

Ya ampun…ktorg xsangka dapat response camni..happy sangat..

Kalau korang nak tahu Shaheizy Sam n Syatilla Melvin sangat sukakan koleksi ni..Dorang yang design sendiri,pilih color,material dan hasil rekaan ni adalah hadiah untuk semua rakyat Malaysia..Sam nak semua dapat rasa pakai pakaian yg segak,cantik,eksklusif tapi dengan harga yang sangat2 mampu milik ni dipakai di hari kemengan nanti..
Ohhh..So sweeeeett..

Kenapa korang perlu memiliki Koleksi Raya Ellezada Sam Syatilla ni??

*Semua koleksi SamTilla ni patuh Syariah
*Material import dan berkualiti..Kalau kualiti mcm ni senang2 je dekat butik dapat RM 300-RM400 tp koleksi ni bawah RM200 je..PERGHH
*Kualiti jahitan premium Tailoring House Ellezada bukan kualiti Kenanga atau Jalan TAR
*Semua baju boleh basuh machine,senang iron,susah berkedut

Pre order sekarang!! Bak kata Sam

SEDIAKAN PAKAIAN KEMENANGAN
FOKUS IBADAH RAMADHAN.
?

Sebarang pertanyaan sila pm/wassap – 0193849506

Puteri Aisyatun Nadia's photo.
Puteri Aisyatun Nadia's photo.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)



Kedai / shop location (lokasi kedai) listed as per on the address / map to go there (alamat / peta) here offers variety of product to sell item for sale (barang untuk dijual) and services offered by the company (syarikat jual barang dan perkhidmatan) to the customers. Shop office branch selling cheap stuff (barang murah in rm) and best deal services in malaysia. Some of ads (iklan) Here shows the Business product dealer outlet with promotion best price & rate.(Cawangan pejabat / Kedai barangan murah di malaysia. Produk perniagaan beserta harga promosi pembekal barang terbaik) The opening hours or business hours (waktu operasi buka) from am to pm stated on the shop. Normal office hour will be from 8am-5pm. Any time extention depends on the store or shop. You can contact the shop owners for more info to buy or get the services. This is just a listing to promote the info. Any thing please email us at admin at sz.my.

Leave a Reply

*