Pembekal Durian Sungai Buloh Selangor

Pembekal Durian Sungai Buloh Selangor

DURIAN LELONG RM17 SU3 Saujana Utama, Sg Buloh ?Lai Lai Lai Edit?durian!!! hakak nak habaq jualan LELONG DURIAN TANGKAI MAS & MOHTONG!!! Kini di lelong dengan harga terLAJAK MURAH. RM 17 sekilo .murah bak hang mana nak cari harga murah gilos macam ni???harga biasa kat kedai durian dah tentu rm25 ke 30. Jimat Edit? banyak tu.Jom pakat ramai […]



Advert ID #90993

Full Description


DURIAN LELONG

RM17

SU3 Saujana Utama, Sg Buloh

?Lai Lai Lai Edit?durian!!! hakak nak habaq jualan LELONG DURIAN TANGKAI MAS & MOHTONG!!! Kini di lelong dengan harga terLAJAK MURAH. RM 17 sekilo .murah bak hang mana nak cari harga murah gilos macam ni???harga biasa kat kedai durian dah tentu rm25 ke 30. Jimat Edit? banyak tu.Jom pakat ramai ramai warga saujana .pakat beli durian hakak ISI TEBAL LEMAK MANIS BERKRIM. Bertempat rumah no.2,jalan teratai 3/1,saujana utama3,sg.buloh.Kol/wasap:0178761736/0196008695/0134406048 ?KASI VIRAL DAPAT PAHALA.TQ.


Image may contain: text

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)



Tags/Keywords

durian

Kedai / shop location (lokasi kedai) listed as per on the address / map to go there (alamat / peta) here offers variety of product to sell item for sale (barang untuk dijual) and services offered by the company (syarikat jual barang dan perkhidmatan) to the customers. Shop office branch selling cheap stuff (barang murah in rm) and best deal services in malaysia. Some of ads (iklan) Here shows the Business product dealer outlet with promotion best price & rate.(Cawangan pejabat / Kedai barangan murah di malaysia. Produk perniagaan beserta harga promosi pembekal barang terbaik) The opening hours or business hours (waktu operasi buka) from am to pm stated on the shop. Normal office hour will be from 8am-5pm. Any time extention depends on the store or shop. You can contact the shop owners for more info to buy or get the services. This is just a listing to promote the info. Any thing please email us at admin at sz.my.

Leave a Reply

*