Pump On The Go Kelana Jaya Selangor

Pump On The Go Kelana Jaya Selangor

??? SALES MELETOPSS RAYA! ? BELI BREAST PAM DPT FREE PAKEJ – KHAS UTK MEMBER POTG ??? Assalamualaikum Cik Kak Cik Yong.. Tgh jamah ketupat cicah rendang ke tu?? Yummyummm.. Nak cikit boleh?? ? Hehe haa ni Cikgu nak inform, kite ada SALES tau di POTG sempena Syawal ni. Meh la singgah kedai test2 pam […]



Advert ID #90674

Full Description


??? SALES MELETOPSS RAYA! ? BELI BREAST PAM DPT FREE PAKEJ – KHAS UTK MEMBER POTG ???

Assalamualaikum Cik Kak Cik Yong.. Tgh jamah ketupat cicah rendang ke tu?? Yummyummm.. Nak cikit boleh?? ? Hehe haa ni Cikgu nak inform, kite ada SALES tau di POTG sempena Syawal ni. Meh la singgah kedai test2 pam mana yg sesuai..

? BRANCH : KJ / PUTRAJAYA / BANGI / W.MAJU / JB / SG PETANI

Boleh pilih Free Pakej :

? Offer bermula :

4 – 30 July 2017 SAHAJA

?? PAKEJ A ??

1 x Vcool Cooler Bag

6 x Storage Bottle

1 x Ice Brick

?? PAKEJ B ??

1 x Rosy Silicone Pump

2 x Storage Plastic Bags

6 x Storage Bottle

?? PAKEJ C ??

1 x Choc Moms Milk Booster

1 x Mamom Milk Booster

?? PAKEJ D ??

1 x Autumnz POSH Cooler Bag

2 x Storage Bottle

1 x Ice Brick

?? Dgn hanya register MEMBERSHIP (RM5) dapat PROMO freegift ni dan Extra ‘special’ DISKAUN lagi. Perghh macam VIP la.. Jimat banyaakk!

Ramai sgt mommies dah dtg POTG dan grab offer ni sebab :

?? Ada BANYAK jenis model Breast Pump canggih2 yg terbaru. Harga MURAH bermula RM35 jerr!

?? Team POTG ada STAFF TERLATIH oleh Cikgu Susu utk bantu pilih pam terbaik! POTG dah ada EXPERIENCE lebih 5 tahun sejak tahun 2012 lagi. Mommies boleh tanya apa je berkaitan penyusuan atau pam susu.

?? Boleh TEST DULU pam sebelum beli. TRY yg mana sesuai. So, tak tersalah atau rugi beli. Ada ruang yg SELESA utk mommies try pam. Ni wajib kena dtg kedai tau.

?? Semua pam elektrik ada WARRANTY at least 1 tahun. Dan EXTRA 1 MONTH warranty lagi dari kedai POTG kalau rosak dpt pam baru.

Ajak husben n kawan2 dtg pakat2 serbu kedai POTG di seluruh Malaysia. Harga tgh OFFER sekarang!

So, apa tunggu lagi?

– KELANA JAYA (HQ) : 

?Branch POTG :

– BANGI : 

– PUTRAJAYA : 

PumpOnTheGo Kelana Jaya – Breast Pump Shop No.1

– WANGSA MAJU KL : 

– SUNGAI PETANI : 

– JOHOR BAHRU : 

.

Nak beli ONLINE ? Pun boleh… ?

Wasap.my/60104014880

 Klik link Watsapp sini : 

 Shopping di WEBSITE :

PumpOnTheGo.com

PumpOnTheGo Bangi – Breast Pump Shop

PumpOnTheGo Putrajaya – Breast Pump Shop

PumpOnTheGo Wangsa Maju – Breast Pump Shop

PumpOnTheGo Johor Bahru – Breast Pump Shop

PumpOnTheGo Sg Petani – Breast Pump Shop

pumponthego.com/our-branches

Alamat lengkap : 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)



Tags/Keywords

pump breast

Kedai / shop location (lokasi kedai) listed as per on the address / map to go there (alamat / peta) here offers variety of product to sell item for sale (barang untuk dijual) and services offered by the company (syarikat jual barang dan perkhidmatan) to the customers. Shop office branch selling cheap stuff (barang murah in rm) and best deal services in malaysia. Some of ads (iklan) Here shows the Business product dealer outlet with promotion best price & rate.(Cawangan pejabat / Kedai barangan murah di malaysia. Produk perniagaan beserta harga promosi pembekal barang terbaik) The opening hours or business hours (waktu operasi buka) from am to pm stated on the shop. Normal office hour will be from 8am-5pm. Any time extention depends on the store or shop. You can contact the shop owners for more info to buy or get the services. This is just a listing to promote the info. Any thing please email us at admin at sz.my.

Leave a Reply

*