Robitah Home Tuition Sepang Nilai

Robitah Home Tuition Sepang Nilai

TAK TAHU NAK BUAT APA WAKTU CUTI SEKOLAH? Dengan result peperiksaan anak anda baru2 ini kurang memberangsangkan? Nak tingkatkan prestasi akademik anak anda dan membuat persediaan awal sebelum melangkah ke alam persekolahan pada tahun hadapan? Jom mendaftar dengan Robitah Home Tuition untuk dapatkan private tutor anak anda hari ini yok (^o^)/ Robitah Home Tuition CUTI […]



Advert ID #89893

Full Description


TAK TAHU NAK BUAT APA WAKTU CUTI SEKOLAH?

Dengan result peperiksaan anak anda baru2 ini kurang memberangsangkan?

Nak tingkatkan prestasi akademik anak anda dan membuat persediaan awal sebelum melangkah ke alam persekolahan pada tahun hadapan?

Jom mendaftar dengan Robitah Home Tuition untuk dapatkan private tutor anak anda hari ini yok (^o^)/

Robitah Home Tuition's photo.
Robitah Home Tuition's photo.
Robitah Home Tuition's photo.
Robitah Home Tuition's photo.
Robitah Home Tuition

CUTI SEKOLAH NI, ALAMI PENINGKATAN PRESTASI AKADEMIK DENGAN BELAJAR TANPA DIPAKSA
.
.
Kami tidak menjanji adik2 mendapat A++ dengan mendaftar home tuition kami.. Tapi kami PASTI akan membantu adik2 untuk suka explore ilmu tanpa dipaksa dan dalam masa yang meningkatkan prestasi akademik adik2 masa cuti sekolah ini.
.
Barisan tutor RHT terdiri dari kalangan PELAJAR IPT yang MASIH BELAJAR DAN SUDAH GRAD. Dan ini juga dapat membantu pelajar ipt untuk MENCARI DUIT POKET SENDIRI.
.
Ada yang degree, dan master yang menyertai untuk menjadi tutor2 RHT dan akan mengajar adik2 dengan cara yang tersendiri dan seronok.
.
Click untuk melihat barisan tutor RHT

.
==================
SUBJEK YANG DIAJAR
==================
.
1. Matematik
2. Matematik Tambahan
3. Fizik
4. Biologi
5. Kimia
6. Bahasa Melayu
7. Bahasa Arab
8. Sains
9. Bahasa Inggeris
NAk ajar mengaji pun boleh
.
.
—————————-
Antara testimoni RHT
—————————-
.
” Kalau boleh nak tuisyen hari2..sbb tutor pandai layan anak saya..”
– Puan Wani
.
Alhamdulillah, EXCITED anak saya citer..so far dia having fun dengan teknik pembelajaran mcm tu.. tqvm =)
-Puan Zunie
.
Click untuk melihat testimoni RHT yang lain..
https://www.facebook.com/pg/robitahhometuition/photos/
.
.
Daftar sekarang untuk mendapatkan diskaun 10% untuk 10 orang yang terawal !
> Whatsapp : 013-207 0072
> Whatsapp : 013-207 0072
> Whatsapp : 013-207 0072
.
.

.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)



Category

Tags/Keywords

Robitah Home Tuition

Kedai / shop location (lokasi kedai) listed as per on the address / map to go there (alamat / peta) here offers variety of product to sell item for sale (barang untuk dijual) and services offered by the company (syarikat jual barang dan perkhidmatan) to the customers. Shop office branch selling cheap stuff (barang murah in rm) and best deal services in malaysia. Some of ads (iklan) Here shows the Business product dealer outlet with promotion best price & rate.(Cawangan pejabat / Kedai barangan murah di malaysia. Produk perniagaan beserta harga promosi pembekal barang terbaik) The opening hours or business hours (waktu operasi buka) from am to pm stated on the shop. Normal office hour will be from 8am-5pm. Any time extention depends on the store or shop. You can contact the shop owners for more info to buy or get the services. This is just a listing to promote the info. Any thing please email us at admin at sz.my.

Leave a Reply

*