Rumpai Laut Kering  / Dried seaweed
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.5/10 (18 votes cast)

Rumpai Laut Kering / Dried seaweed


RM22 8018 Views

Pembekal Rumpai laut kering jenis eucheuma cottonii (tambalang)




Full Description


kami adalah pembekal dry seaweed / rumpai laut kering jenis eucheuma cottoni / tambalang.
Semua harga adalah bergantung kepada harga pasaran semasa dan tidak termasuk kos penghantaran
latest price for May 2012
sun drying seaweed biasa RM5 – 7 /kg
putih/steam dried seaweed RM 11 – 15/kg
ungu/wind drying method RM 15 – 22/kg
best low price dan ter murah setakat ini dalam pasaran..
tawaran ini khas kepada syarikat atau pengusaha kecil dalam perusahaan kosmetic, makanan dan minuman kesihatan…
dried seaweed is full of collagen..

tel to contact or order
0123777857
089781187
absg83k811@gmail.com 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.5/10 (18 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +4 (from 4 votes)

Rumpai Laut Kering / Dried seaweed , 6.5 out of 10 based on 18 ratings

Incoming search terms:

Sz info : Kedai / shop location (lokasi kedai) listed as per on the address / map to go there (alamat / peta) here offers variety of product to sell and item for sale (barang untuk dijual) and services offered by the company (syarikat jual barang dan perkhidmatan) to the customers. Shop or office branch may sell cheap stuff (barang murah in rm) and best deal services in malaysia. check out the deal on their web or contact info. Some of ads (iklan) here shows the Business product, dealer details and outlet with promotion best price & rate. (Cawangan pejabat / Kedai barangan murah di malaysia. Produk perniagaan beserta harga promosi pembekal barang terbaik) The opening hours or business hours (waktu operasi buka) from am to pm stated on the shop. Normal office hour will be from 8am-5pm. Any time extention depends on the store or shop. You can contact the shop owners for more info to buy or get the services. This ads may have a branch in Malaysia hot spot area : Johor Bahru JB Skudai Pasir Gudang Sungai Petani Alor Setar Kulim Langkawi Kota Bharu KB Melaka Seremban Port Dickson PD Nilai Kuantan Ipoh Taiping Kangar Pulau Pinang Penang Bukit Mertajam BM Georgetown Kota Kinabalu Tawau Kuching Miri Subang Jaya Klang Ampang Shah Alam Petaling Jaya PJ Kuala Lumpur KL Kuala Selangor Putrajaya Gombak Kuala Terengganu KT. This is just a listing to promote the info. Any thing please email us at admin at sz.my.
Tags/Keywords

7 Comments

  1. alisya says:
    Posted June 5, 2012 at 12:33 pm | Permalink

    saya nak tau jenis2 rumpai laut kering anda boleh tak tolong hantar gambar dengan nama bagi jenis2 rumpai laut kering tak…
    nak minta senarai harga sekali dengan kos penghantaran juga.
    ni email saya…amey5288@gmail.com
    terima kasih.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  2. ida says:
    Posted July 19, 2012 at 7:25 am | Permalink

    saya pun berminat dengan rmpai laut ni. boleh tak kalau saya nak beli 1 kg je. yang mana satu yang terbaik?

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  3. wawa says:
    Posted July 23, 2012 at 2:25 pm | Permalink

    salam.. tlg email kat saya jugak . dan nk tgk pic apa beza antara sun drying seaweed biasa RM5 – 7 /kg dan
    putih/steam dried seaweed RM 11 – 15/kg

    adakah cara steam tu lebih sterilized dr yg sun drying..?

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  4. azlina says:
    Posted August 3, 2012 at 3:05 am | Permalink

    salam,

    saya pun berminat dgn seaweed ni. boleh tak terangkan apa beza antara 3 jenis seaweed tu? dan boleh ke kalau nak beli dlm 1-2kg shj dulu?

    tq

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  5. salam..saya ingin bertanyer rumpai laut yg last murah skali tu..sbb saya ada beli dgn kawan saya tapi kenapa ada warna hitam2 ya.. oleh sbb terlalu lama terperap ke? boleh digunapakai lagi tak?

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  6. lyana says:
    Posted November 1, 2012 at 3:38 pm | Permalink

    saya nk tau jnis rumpai laut sun drying seaweed biasa, putih/steam dried seaweed. yg mna lg ok.saya nk beli utk 15kg.boleh senaraikn hrga dan kos pos secepat mungkin..terima kasih

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  7. sasha says:
    Posted November 6, 2012 at 8:18 am | Permalink

    saya nak kan details rumpai laut ni..dengan harga postage sekali…dari mana seaweed ni ye??..i’m really interested of it.. please bagi details nya pada i ye…thank you..

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 1.0/5 (1 vote cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: +1 (from 1 vote)

Leave a Reply

*