Rumpai Laut Kering  / Dried seaweed

Rumpai Laut Kering / Dried seaweed

Pembekal Rumpai laut kering jenis eucheuma cottonii (tambalang)



Advert ID #1124

Full Description


kami adalah pembekal dry seaweed / rumpai laut kering jenis eucheuma cottoni / tambalang.
Semua harga adalah bergantung kepada harga pasaran semasa dan tidak termasuk kos penghantaran
latest price for May 2012
sun drying seaweed biasa RM5 – 7 /kg
putih/steam dried seaweed RM 11 – 15/kg
ungu/wind drying method RM 15 – 22/kg
best low price dan ter murah setakat ini dalam pasaran..
tawaran ini khas kepada syarikat atau pengusaha kecil dalam perusahaan kosmetic, makanan dan minuman kesihatan…
dried seaweed is full of collagen..

tel to contact or order
0123777857
089781187
absg83k811@gmail.com 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.5/10 (18 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +4 (from 4 votes)

Rumpai Laut Kering / Dried seaweed , 6.5 out of 10 based on 18 ratings

Incoming search terms:

Tags/Keywords

abs g83 k811 Malaysia Sabah

7 Comments
  1. alisya says:
    Posted June 5, 2012 at 12:33 pm | Permalink

    saya nak tau jenis2 rumpai laut kering anda boleh tak tolong hantar gambar dengan nama bagi jenis2 rumpai laut kering tak…
    nak minta senarai harga sekali dengan kos penghantaran juga.
    ni email saya…amey5288@gmail.com
    terima kasih.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  2. ida says:
    Posted July 19, 2012 at 7:25 am | Permalink

    saya pun berminat dengan rmpai laut ni. boleh tak kalau saya nak beli 1 kg je. yang mana satu yang terbaik?

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  3. wawa says:
    Posted July 23, 2012 at 2:25 pm | Permalink

    salam.. tlg email kat saya jugak . dan nk tgk pic apa beza antara sun drying seaweed biasa RM5 – 7 /kg dan
    putih/steam dried seaweed RM 11 – 15/kg

    adakah cara steam tu lebih sterilized dr yg sun drying..?

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  4. azlina says:
    Posted August 3, 2012 at 3:05 am | Permalink

    salam,

    saya pun berminat dgn seaweed ni. boleh tak terangkan apa beza antara 3 jenis seaweed tu? dan boleh ke kalau nak beli dlm 1-2kg shj dulu?

    tq

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  5. salam..saya ingin bertanyer rumpai laut yg last murah skali tu..sbb saya ada beli dgn kawan saya tapi kenapa ada warna hitam2 ya.. oleh sbb terlalu lama terperap ke? boleh digunapakai lagi tak?

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  6. lyana says:
    Posted November 1, 2012 at 3:38 pm | Permalink

    saya nk tau jnis rumpai laut sun drying seaweed biasa, putih/steam dried seaweed. yg mna lg ok.saya nk beli utk 15kg.boleh senaraikn hrga dan kos pos secepat mungkin..terima kasih

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  7. sasha says:
    Posted November 6, 2012 at 8:18 am | Permalink

    saya nak kan details rumpai laut ni..dengan harga postage sekali…dari mana seaweed ni ye??..i’m really interested of it.. please bagi details nya pada i ye…thank you..

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 1.0/5 (1 vote cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: +1 (from 1 vote)

Leave a Reply

*