Resepi Ais Krim Malaysia 

Resepi Ais Krim Malaysia 

Tadi ade akak tu ckp x tau nak buat ape dgn mangga yg melambak terbiar kat pokok. Jawapan sy ialah buat duit la kak. Ye, X hebat mana pun hasilnya cuma duit2 kecik. Tp percaya lah dlm besen tu mampu bayar bulanan kereta buruk sy ???. Semoga perkongsian sy ini beri inspirasi pada surirumah lain juga. […]



Advert ID #90646

Full Description


Tadi ade akak tu ckp x tau nak buat ape dgn mangga yg melambak terbiar kat pokok. Jawapan sy ialah buat duit la kak. Ye, X hebat mana pun hasilnya cuma duit2 kecik. Tp percaya lah dlm besen tu mampu bayar bulanan kereta buruk sy ???. Semoga perkongsian sy ini beri inspirasi pada surirumah lain juga. Kita pon boleh !




Resepi sy pernah share byk kali dah ..
2 liter air campur 2 sdt tepung jagung
Masak hingga mendidih. 
Masuk perisa mangga secukupnya & gula 1 + 1/2 cawan
Tunggu suam baru masuk mangga dadu.
Packing.


Image may contain: food

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Kedai / shop location (lokasi kedai) listed as per on the address / map to go there (alamat / peta) here offers variety of product to sell item for sale (barang untuk dijual) and services offered by the company (syarikat jual barang dan perkhidmatan) to the customers. Shop office branch selling cheap stuff (barang murah in rm) and best deal services in malaysia. Some of ads (iklan) Here shows the Business product dealer outlet with promotion best price & rate.(Cawangan pejabat / Kedai barangan murah di malaysia. Produk perniagaan beserta harga promosi pembekal barang terbaik) The opening hours or business hours (waktu operasi buka) from am to pm stated on the shop. Normal office hour will be from 8am-5pm. Any time extention depends on the store or shop. You can contact the shop owners for more info to buy or get the services. This is just a listing to promote the info. Any thing please email us at admin at sz.my.

Leave a Reply

*