Stiker Water Proof 

Stiker Water Proof 

Seronok bila tengok barangan dapur tersusun kemas… mudahkan bila nak ambil barang kat dapur tu.. 5S pun perlu kat dapur tau!   SEDAP MATA memandang… 🙂 Label dapur ni sgt menarik dan yg penting ianya WATERPROOF…  sis tak perlu risau bila bekas2 terkena air..CONFIRM tak rosak label tu nanti…sis jamin ni MATERIAL terbaik yg TAHAN […]



Advert ID #90853

Full Description


Seronok bila tengok barangan dapur tersusun kemas… mudahkan bila nak ambil barang kat dapur tu.. 5S pun perlu kat dapur tau!  

SEDAP MATA memandang… 🙂
Label dapur ni sgt menarik dan yg penting ianya WATERPROOF… 

sis tak perlu risau bila bekas2 terkena air..CONFIRM tak rosak label tu nanti…sis jamin ni MATERIAL terbaik yg TAHAN lama tau….

.

.

.

TERUJA nak Dapur CANTIK?

.

.

.

Berminat?

Whatsapp <DAPUR> KE 0139384191

Whatsapp <DAPUR> KE 0139384191

Whatsapp <DAPUR> KE 0139384191
P/S : yang nak CANTIK CANTIK dapur  tu cepat cepat wassap sis tau!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)



Category

Tags/Keywords

Sticker

Kedai / shop location (lokasi kedai) listed as per on the address / map to go there (alamat / peta) here offers variety of product to sell item for sale (barang untuk dijual) and services offered by the company (syarikat jual barang dan perkhidmatan) to the customers. Shop office branch selling cheap stuff (barang murah in rm) and best deal services in malaysia. Some of ads (iklan) Here shows the Business product dealer outlet with promotion best price & rate.(Cawangan pejabat / Kedai barangan murah di malaysia. Produk perniagaan beserta harga promosi pembekal barang terbaik) The opening hours or business hours (waktu operasi buka) from am to pm stated on the shop. Normal office hour will be from 8am-5pm. Any time extention depends on the store or shop. You can contact the shop owners for more info to buy or get the services. This is just a listing to promote the info. Any thing please email us at admin at sz.my.

Leave a Reply

*