VINYL FLOOR Sungai Buloh Selangor

VINYL FLOOR Sungai Buloh Selangor

VINYL FLOOR RM4 Masih pakai tikar getah lagi?  Bawah tikar getah berair?  Ada anai2? jadi tempat sarang semut? Baru 2tahun pakai dah terkoyak sbb bergesel dengan kaki meja?  Alaaa nak kna tukar lagi.. Edit?Edit? nak pasang tiles xd kontraktor..nak upah psang lagi? nak bancuh simen dan pasir lagi? nak kena ketuk2 lantai lama dlu..risau rumah berhabuk, […]



Advert ID #90874

Full Description


VINYL FLOOR

RM4

Masih pakai tikar getah lagi? 
Bawah tikar getah berair? 
Ada anai2?
jadi tempat sarang semut?
Baru 2tahun pakai dah terkoyak sbb bergesel dengan kaki meja? 
Alaaa nak kna tukar lagi.. Edit?Edit?
nak pasang tiles xd kontraktor..nak upah psang lagi? nak bancuh simen dan pasir lagi? nak kena ketuk2 lantai lama dlu..risau rumah berhabuk, risau lambat.. 
.
Apa kata tukar ke mozek puzzel ni.. Sangat mudah nak pasang tak perlu nak upah orang pasang macam pasang mozek tu.. Anda sendiri pun boleh pasang..ajak anak2 sekali tolong pasang pun boleh.. Dia semudah ABC..
dah siap gam.. buka pelekat dan tampal saja..

VINLY FLOORING
===============

Menjadiakn lantai rumah anda lebih kemas & cantik dan mudah dibersihkan, 
Ketebalan 0.18mm mampu menghalang dari tapak kaki anda sejuk kena simenEdit?
Saiz 1kaki x 1kaki .
Mudah dipasang .
Kalis air & haba .
boleh mop macam biasa .
boleh tindih perabot macam biasa .
permukaan kasar dan kesat dan tak licin..
xperlu risau anak2kecil tergelincir..

Rm4.00 sekeping
Rm3.50 / keping utk 100keping keatas
free postage tau..tunggu saja dirumah abg posmen maii hntar sampai depan pintu..

pm/ws ani..0136939388Edit?


No automatic alt text available.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)



Incoming search terms:

Category

Tags/Keywords

lantai diy vanyl

Kedai / shop location (lokasi kedai) listed as per on the address / map to go there (alamat / peta) here offers variety of product to sell item for sale (barang untuk dijual) and services offered by the company (syarikat jual barang dan perkhidmatan) to the customers. Shop office branch selling cheap stuff (barang murah in rm) and best deal services in malaysia. Some of ads (iklan) Here shows the Business product dealer outlet with promotion best price & rate.(Cawangan pejabat / Kedai barangan murah di malaysia. Produk perniagaan beserta harga promosi pembekal barang terbaik) The opening hours or business hours (waktu operasi buka) from am to pm stated on the shop. Normal office hour will be from 8am-5pm. Any time extention depends on the store or shop. You can contact the shop owners for more info to buy or get the services. This is just a listing to promote the info. Any thing please email us at admin at sz.my.

Leave a Reply

*