CENDERAMATA BERCETAK

CENDERAMATA BERCETAK

MEMBEKALKAN CENDERAMATA DANCENDERAHATI BERCETAK DENGAN HARGA YANG MURAH DAN RENDAH.Advert ID #536

Full Description


Mengapa ProdukAzizsprint.blogspot.com ?

Salam Sejahtera dan Selamat Datang Ke Azizprint.blogspot.com

Anda sedang mencari cenderamata istimewa? atau anda inginkan gambar, logo,teks samada rumi atau jawi diabadikan ke barang keperluan yang menjadi identiti anda,atau syarikat anda atau persatuan anda. Azizprint dengan jenama Omiyagei ada kepakaran dan teknologinya.
.
Jika anda mahukan cenderamata yang akan diingati kenangannya sampai bila-bila dan dihargai oleh orang yang menerimanya,KAMI ada jawapannya.

• Cenderamata ini direka eksklusif untuk anda sahaja kerana gambar , teks atau logo anda akan dicetak terus pada permukaan tetris glass/mini mug/frosted glass/mug/Badge/Key Chain/Pinggan,T-Shirt,Kad Perniagaan,Rubber Flash Stamp,Bunting,Kad PVC .

• Anda boleh meletakkan gambar sebenar anda dalam bentuk hitam putih atau berwarna. Karikatur katun wajah anda juga boleh diabadikan dengan sedikit caj tambahan.

• Rekagrafik dan tema warna mengikut citarasa anda serta disediakan dalam perbagai bentuk dengan harga yang berpatutan.

Memangi berbaloi-baloi dan memberi nilai pada wang anda? Sampai bila-bila pun penerima cenderamata atau orang yang berurusan dengan anda ini akan ingat pemberian istimewa ini. Setuju dengan cadangan kami ?. ,Teruslah menyokong usaha kami dan melayari laman web ini dan buatlah tempahan dengan segera.

JIKA ANDA ADA IDEA YANG BOLEH DISESUAIKAN DENGAN PRODUK KAMI, KAMI SEDIA MEMBANTU

HUBUNGI AZIZ 0107890101

ATAU LAYARI BLOG KAMI HTTP://AZIZPRINT.BLOGSPOT.COM 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

CENDERAMATA BERCETAK, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
Incoming search terms:

Kedai / shop location (lokasi kedai) listed as per on the address / map to go there (alamat / peta) here offers variety of product to sell item for sale (barang untuk dijual) and services offered by the company (syarikat jual barang dan perkhidmatan) to the customers. Shop office branch selling cheap stuff (barang murah in rm) and best deal services in malaysia. Some of ads (iklan) Here shows the Business product dealer outlet with promotion best price & rate.(Cawangan pejabat / Kedai barangan murah di malaysia. Produk perniagaan beserta harga promosi pembekal barang terbaik) The opening hours or business hours (waktu operasi buka) from am to pm stated on the shop. Normal office hour will be from 8am-5pm. Any time extention depends on the store or shop. You can contact the shop owners for more info to buy or get the services. This is just a listing to promote the info. Any thing please email us at admin at sz.my.

Leave a Reply

*