GATOR GRIP Alat Serbaboleh Johor Baharu Johor

GATOR GRIP Alat Serbaboleh Johor Baharu Johor

GATOR GRIPPP?????? RM1 Johor Bahru ?? GATOR GRIP ?? Gator Grip ni apa kebenda ye?? ? Meh nak bagitahu,Gator Grip adalah sejenis alatan serba boleh,pelbagai jenis nut/bolt boleh dibuka dengan adanya Gator Grip ni,dari saiz kecil hingga saiz besar ? Satu lagi,dengan Gator Grip boleh buka nut/bolt yang rosak,haus dan berkarat pun boleh dibuka.. ? […]



Advert ID #90050

Full Description


GATOR GRIPPP??????
RM1
Johor Bahru

?? GATOR GRIP ??

Gator Grip ni apa kebenda ye??

? Meh nak bagitahu,Gator Grip adalah sejenis alatan serba boleh,pelbagai jenis nut/bolt boleh dibuka dengan adanya Gator Grip ni,dari saiz kecil hingga saiz besar

? Satu lagi,dengan Gator Grip boleh buka nut/bolt yang rosak,haus dan berkarat pun boleh dibuka..

? Pendek kata,dengan Gator Grip ni akan memudahkan lagi kerja-kerja Bro kat sana,tambah2 lagi Broni kaki spanar..

? Kelebihan Gator Grip :

1- Pelbagai jenis nut,hook,bolt,skru dan lain boleh dibuka/diketatkan

2- Diperbuat daripada Stainlees Steel

3- Dapat digunakan untuk bolt dengan ukuran 7mm hingga 19mm

4 -Memiliki batang-batang besi kecil yang dapat bergerak sesuai dengan ukuran bolt yang dimasukkan

5- Senang nak dibawa ke mana-mana

P/s : kenapa korang masih terhegeh2 lagi nak guna spanar yang lama dan menyusahkan korang,sekurang2nya korang perlu simpan satu kat rumah..Mana tau korang sendri nk perbaik brg2 korang yang rosak,tak kan sikit2 rosak nak upah orang perbaik,sedangkan korang sendiri boleh buat

Tapi disebabkan korang tak ada alat2 nk perbaik,terpaksalah upah orang lain ?

Jom dapatkan Gator Grip sekarang !!

? Hubungi/Sms/Whatsapp : 017-7150047

Botak Rahman's photo.
Botak Rahman's photo.
Botak Rahman's photo.
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)



Tags/Keywords

gator grip

Kedai / shop location (lokasi kedai) listed as per on the address / map to go there (alamat / peta) here offers variety of product to sell item for sale (barang untuk dijual) and services offered by the company (syarikat jual barang dan perkhidmatan) to the customers. Shop office branch selling cheap stuff (barang murah in rm) and best deal services in malaysia. Some of ads (iklan) Here shows the Business product dealer outlet with promotion best price & rate.(Cawangan pejabat / Kedai barangan murah di malaysia. Produk perniagaan beserta harga promosi pembekal barang terbaik) The opening hours or business hours (waktu operasi buka) from am to pm stated on the shop. Normal office hour will be from 8am-5pm. Any time extention depends on the store or shop. You can contact the shop owners for more info to buy or get the services. This is just a listing to promote the info. Any thing please email us at admin at sz.my.

Leave a Reply

*