Gula gula kurus Gua Musang Kelantan

Gula gula kurus Gua Musang Kelantan

Gula gula kurus FREE Gua Musang Assalamualaikum. Morning. Bismilllah.. Pepagi ni nak cakap pasal gula2 kurus. Apa tu? Sedap ke? Gula Kurus semakin menjadi pilihan RAMAI Edit? khas untuk korang yang ada masalah Edit?susah nak turun berat badan Edit?susah nak kawal selera makan Edit?mengah bila naik tangga Edit?nak turunkan berat tapi masih menyusu dan lain2 . […]



Advert ID #90932

Full Description


Gula gula kurus

FREE

Gua Musang

Assalamualaikum. Morning. Bismilllah..

Pepagi ni nak cakap pasal gula2 kurus. Apa tu? Sedap ke?

Gula Kurus semakin menjadi pilihan RAMAI Edit?
khas untuk korang yang ada masalah


Edit?susah nak turun berat badan
Edit?susah nak kawal selera makan
Edit?mengah bila naik tangga
Edit?nak turunkan berat tapi masih menyusu dan lain2
.
.
kita ada hampir 500 testimoni yang sudi share .Ramai lagi yang berjaya turunkan berat badan, cuma dorang malu malu nak share kat kita.
.
.
kenapa korang kena try #GulaGulaKurus ?
.
.
(+)kami gunakan bahan kualiti dan selamat .
(+)kami berikan korang menu untuk bagi lagi cepat n banyak jumlah kilo yang turun
(+)harga kami setanding dengan kualiti yang diberikan
.
.
Nak cuba ?
Pm atau Whatsapp 0179032210 sekarang tau ?

#gulagulakurus

.
.


Image may contain: 1 person, smiling

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)



Tags/Keywords

gula gula kurus

Kedai / shop location (lokasi kedai) listed as per on the address / map to go there (alamat / peta) here offers variety of product to sell item for sale (barang untuk dijual) and services offered by the company (syarikat jual barang dan perkhidmatan) to the customers. Shop office branch selling cheap stuff (barang murah in rm) and best deal services in malaysia. Some of ads (iklan) Here shows the Business product dealer outlet with promotion best price & rate.(Cawangan pejabat / Kedai barangan murah di malaysia. Produk perniagaan beserta harga promosi pembekal barang terbaik) The opening hours or business hours (waktu operasi buka) from am to pm stated on the shop. Normal office hour will be from 8am-5pm. Any time extention depends on the store or shop. You can contact the shop owners for more info to buy or get the services. This is just a listing to promote the info. Any thing please email us at admin at sz.my.

Leave a Reply

*