orchid mascara Skinny Mascara

orchid mascara Skinny Mascara

kenapa ” SKINNY ” mascara ? skinny bermaksud kurus /kurus kering /tirus orchid mascara adalah satu satunya mascara paling tirus / kurus / nipis di Malaysia ! korang takkan jumpa kat kedai2 , mall , watson , guardian mascara senipis ini .. yg ada cuma btg mascara yg gemok2 gedempol , debab dan byk “bulu” […]



Advert ID #90207

Full Description


Image may contain: one or more people

kenapa ” SKINNY ” mascara ?

skinny bermaksud kurus /kurus kering /tirus

orchid mascara adalah satu satunya mascara paling tirus / kurus / nipis di Malaysia !

korang takkan jumpa kat kedai2 , mall , watson , guardian mascara senipis ini ..
yg ada cuma btg mascara yg gemok2 gedempol , debab dan byk “bulu”

ORCHID MASCARA @ SKINNY MASCARA
hanya 2.5mm sahaja
mmg nipis dan haluuus

apa yg hebat sgt btg mascara nipis ni ?
– senang capai setiap helaian bulu mata !

yes . anak2 bulu mata semua melentik uolls
yg jenis bulu mata tak nmpk langsug tu pun , bila dah guna orchid mascara ni , korang pun terkezuttttt tau tgk bulu mata sendiri
tak sangka selama ni ada bulu mata ?

HANYA RM50 FREEE POSTAGE GAISS
Pm for special offer ?
Brminat?? Wsp k..
0148077124

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)



Tags/Keywords

mascara

Kedai / shop location (lokasi kedai) listed as per on the address / map to go there (alamat / peta) here offers variety of product to sell item for sale (barang untuk dijual) and services offered by the company (syarikat jual barang dan perkhidmatan) to the customers. Shop office branch selling cheap stuff (barang murah in rm) and best deal services in malaysia. Some of ads (iklan) Here shows the Business product dealer outlet with promotion best price & rate.(Cawangan pejabat / Kedai barangan murah di malaysia. Produk perniagaan beserta harga promosi pembekal barang terbaik) The opening hours or business hours (waktu operasi buka) from am to pm stated on the shop. Normal office hour will be from 8am-5pm. Any time extention depends on the store or shop. You can contact the shop owners for more info to buy or get the services. This is just a listing to promote the info. Any thing please email us at admin at sz.my.

Leave a Reply

*