Perkhidmatan Juruteknik Elektrik Dan Pendawaian Air Cond Sepang Nilai

Perkhidmatan Juruteknik Elektrik Dan Pendawaian Air Cond Sepang Nilai

Assalamualaikum. Juruteknik Melayu. Sedikit info tentang Air Condition, Electrical dan Cctv. Jika ada yang berminat boleh lah hubungi kami di talian 0137146004. Masalah aircond kurang sejuk? Dah lama tak pernah servis. Berhajat nak pasang baru atau secondhand? Ada Aircond macam takde aircond? Nak buka aircond sebab nak pindah rumah atau alih tempat. Haa, Repair pun […]



Advert ID #89345

Full Description


Assalamualaikum. Juruteknik Melayu. Sedikit info tentang Air Condition, Electrical dan Cctv. Jika ada yang berminat boleh lah hubungi kami di talian 0137146004. Masalah aircond kurang sejuk? Dah lama tak pernah servis. Berhajat nak pasang baru atau secondhand? Ada Aircond macam takde aircond? Nak buka aircond sebab nak pindah rumah atau alih tempat. Haa, Repair pun kami uruskan. Pemasangan Cctv baru ke atau tukar camera lain. Wiring putus kena gigit tikus? Pasang lampu, kipas, suis. Kerja kerja elektrikal atau bercadang nak kan cadangan jimat api sebab bil melambung. Hehe, boleh tiada masalah. Nombor pun dah ada 0137146004. Bolehlah tanya apa yang patut jika perlukan khidmat dari kami. Dari Seremban, Negeri sembilan sampai ke Kuala Lumpur tak kira dimana kami sedia uruskan. Lain lain tempat boleh book awal awal. InshaAllah tiada aral melintang kami sedia ke tempat anda. Terima kasih. Assalamualaikum.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)



Tags/Keywords

Juruteknik elektrik

Kedai / shop location (lokasi kedai) listed as per on the address / map to go there (alamat / peta) here offers variety of product to sell item for sale (barang untuk dijual) and services offered by the company (syarikat jual barang dan perkhidmatan) to the customers. Shop office branch selling cheap stuff (barang murah in rm) and best deal services in malaysia. Some of ads (iklan) Here shows the Business product dealer outlet with promotion best price & rate.(Cawangan pejabat / Kedai barangan murah di malaysia. Produk perniagaan beserta harga promosi pembekal barang terbaik) The opening hours or business hours (waktu operasi buka) from am to pm stated on the shop. Normal office hour will be from 8am-5pm. Any time extention depends on the store or shop. You can contact the shop owners for more info to buy or get the services. This is just a listing to promote the info. Any thing please email us at admin at sz.my.

Leave a Reply

*