Set Hidroponik Kazz Serdang Selangor

Set Hidroponik Kazz Serdang Selangor

Seronok bila tengok hasil tanaman kita membesar..Rasa sayang pulak nak tuai.. Paling best tanam sayur tak gunakan tanah,tak gunakan racun untuk kawal serangga dan tak perlu siram tiap2 hari.. Belanja dapur pun dah boleh jimat sikit.. Tangan panas??? Tak ada istilah tangan panas kalau guna Set Hidroponik Kazz ni..Kanak-kanak dan pelajar sekolah pun boleh menanam.. […]



Advert ID #90293

Full Description


Seronok bila tengok hasil tanaman kita membesar..Rasa sayang pulak nak tuai..

Paling best tanam sayur tak gunakan tanah,tak gunakan racun untuk kawal serangga dan tak perlu siram tiap2 hari..

Belanja dapur pun dah boleh jimat sikit..

Tangan panas???
Tak ada istilah tangan panas kalau guna Set Hidroponik Kazz ni..Kanak-kanak dan pelajar sekolah pun boleh menanam..

Satu set Hidroponik Kazz termasuk bekalan baja untuk setahun hanya RM50.00..

Whatsapp/Hubungi 013-515 9537 untuk pertanyaan dan tempahan..

Image may contain: plant and nature
Image may contain: plant and nature
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)



Tags/Keywords

hidroponik

Kedai / shop location (lokasi kedai) listed as per on the address / map to go there (alamat / peta) here offers variety of product to sell item for sale (barang untuk dijual) and services offered by the company (syarikat jual barang dan perkhidmatan) to the customers. Shop office branch selling cheap stuff (barang murah in rm) and best deal services in malaysia. Some of ads (iklan) Here shows the Business product dealer outlet with promotion best price & rate.(Cawangan pejabat / Kedai barangan murah di malaysia. Produk perniagaan beserta harga promosi pembekal barang terbaik) The opening hours or business hours (waktu operasi buka) from am to pm stated on the shop. Normal office hour will be from 8am-5pm. Any time extention depends on the store or shop. You can contact the shop owners for more info to buy or get the services. This is just a listing to promote the info. Any thing please email us at admin at sz.my.

Leave a Reply

*