HDN DECOR wallcovering / wallpaper specialist-Perniagan Kertas Dinding,Setapak Kuala Lumpur

HDN DECOR wallcovering / wallpaper specialist-Perniagan Kertas Dinding,Setapak Kuala Lumpur

HDN DECOR menawarkan Idea-idea dan Inspirasi yang membolehkan anda merealisasikan impian mengikut citarasa dalam menghiasi kediaman, kedai, restoran mahupun ruangan pejabat idaman anda.Advert ID #2242

Full Description


Hdn Decor telah ditubuhkan pada tahun 2007 bagi memenuhi citarasa pelanggan  serta permintaan  yang sedang meningkat dalam trend hiasan dalaman kearah yang lebih anggun dan menawan.

 

Terdapat lebih dari 5000 rekacorak untuk dipilih mengikut citarasa dan konsep yang dikehendakki pelanggan. Antara konsep yang kami ada ialah English Style, Moden Kotemporari, Rustik, Klasik, Architechtural, Country, Transisional dan banyak lagi. Selain dari Malaysia sendiri, produk juga diimport dari Europe, Netherland, Italy, France, Germany, China, Taiwan dan Korea bagi memberi lebih pilihan kepada pelanggan kami. Antara kelebihan produk adalah tahan lasak, boleh dicuci dan tahan lebih lama.

 

Kami menjanjikan produk yang bermutu tinggi dengan harga yang berpatutan.  Dengan segala kepakaran yang kami ada, kami mampu menawarkan khidmat yang istimewa & unik kepada pelanggan kami agar dapat memenuhi kepuasan pelanggan. Pelanggan hanya perlu membuat satu panggilan untuk mendapatkan infomasi yang tepat tentang produk terkini, harga yang ditawarkan serta khidmat pemasangan dan penghantaran.

 

Perkhidmatan kami adalah untuk seluruh semenanjung Malaysia. Selain pelanggan kediaman, kami juga amat mengalu – alukan wakil dari syarikat kontraktor dan hiasan dalaman.

Untuk kemudahan para pelanggan kami, bayaran boleh dibuat secara SKIM ANSURAN MUDAH sehingga 15 tahun !

Menyediakan perkhidmatan terus ke kediaman / lokasi anda..

 Alamat-

5-2, 2nd Flr ( with lift ),

Jln Melati Utama 4, Melati Utama, 53100

Setapak, Kuala Lumpur

 

E – Mail   : [email protected]

facebook : wallpaper wallcovering specialist

Tel : 03 41051063          Fax : 03 41050575

Mobile     : 017 3012645

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: -1 (from 1 vote)Category

Kedai / shop location (lokasi kedai) listed as per on the address / map to go there (alamat / peta) here offers variety of product to sell item for sale (barang untuk dijual) and services offered by the company (syarikat jual barang dan perkhidmatan) to the customers. Shop office branch selling cheap stuff (barang murah in rm) and best deal services in malaysia. Some of ads (iklan) Here shows the Business product dealer outlet with promotion best price & rate.(Cawangan pejabat / Kedai barangan murah di malaysia. Produk perniagaan beserta harga promosi pembekal barang terbaik) The opening hours or business hours (waktu operasi buka) from am to pm stated on the shop. Normal office hour will be from 8am-5pm. Any time extention depends on the store or shop. You can contact the shop owners for more info to buy or get the services. This is just a listing to promote the info. Any thing please email us at admin at sz.my.

Leave a Reply